Friday, March 28, 2008

Cuma eğlencesi # 14

Geçen hafta bugünlerde Barcelona sokaklarını büyük bir mutluluk ile arşınlarken bugün yine bura olmak "hayatın hallerinden biri" . Ne de olsa "ee hayat böyle bir şey" (artık ben bu lafı dilime dolarım, orada burada hem aydınlanmak hem de aydınlatmak için kullanırım)

whatever...Sevdiğimiz insan ile başlayalım. Hem sevdiğimiz hem de tanıdığımız, bağrımıza bastığımız Kimberly Peirce kendisi. Boys Don't Cry'dan sonra yeni filmi Stop-Loss'u tanıtmış, galasını yapmış. Sadece yenge olduğundan değil kendisi gibi olduğu için beğendim kıyafetini.Kendisi zamanın ünlü erkek modellerinden ama bende yarattığı etki sıfırdır. Çirkin değil, aksine çok çekici, çok seksi hatta adonis kasları alır götürür insanı am işte o kadar. Bu da erkekler için "renkleri güzel" olanlardan. Ayrıca bu adam ile dünyanın en paçoz görünmemek için çabalayan ama bir o kadar paçoz görünen kadını Saba Tümer ile beraber olmamış mıydı, öyle hikayeler hatırlıyorum ama bizim people olduğu için aklımda kalmamış.Kız amerikan polisiye dizilerinin tiplemelerinden. Bana pek güzel gelmez çünkü öncelikle fazla esmer (tabii karşı cins gözü değil bu), yüzünde de fazla bir sertlik var ama kıyafeti güzel. Etek Prada imiş. Çok desenli, epey kabarık ama güzel bence. Zaten böyle bir şey giyiliyorsa geri kalan her şey sade olmalı. Az makyaj, az takı gibi. Bu da gayet iyi olmuş.

Büyük bir iktidar sahibi efsanevi insan Anna Wintour ve Mario Testino. Muhtemelen yakın arkadaşlardır ama moda dünyasında Anna Wintour'u kızdırmamak gerekir. Burada hoş hatta sevimli bile çıkmış Anna Wintour. Ancak güzel bir kadın hiç değil, hatta çirkin bile sayılabilir. O yüzden diyeceğim ki benzetenler utansın...

Güzel insanla bitireyim. Gerçi artık o kadar güzel bulmuyorum ama baştan "güzel" dedim kendisi öyle kalsın. Elbise çok güzel değil. Hiç özellikli bulmadığım sıradan bir amerikalı modacı olan Calvin Klein imzalı. Yakası güzel değil öncelikle. Fazla içeriye doğru kesik bu da fazla sportif bir görünüm yapmış. Ama kız da sportif, diz kapakları da muhteşem o da halde sorun yok.


1 comment:

sekvotka said...

diz kapagi fetisisti olabilir misin?