Friday, July 3, 2009

Cuma eğlencesi, 15

Yorgunum, uykusuzum hatta ve hatta "buzsuz"um ama kaç zamandır Cuma Eğlencesi'ni ihmal etmişim, uzun zaman olmuş ve tabii dün gecenin şerefine, dün gecenin gazıyla yazarım bu postu ben. Şimdi bir adet ten rengi/saç rengine hiç mi hiç uymayaItalicn bej-hardal renkli kıyafeti ile Chloe Sevigny, Gossip Girl'deki altın saçlı kız, beyaz tenli renkli gözlü olmasına rağmen kızıl saçın ne yazık ki hiç olmadığı Rachel bir şey ve Lucy Liu. Fena değiller, kötü değil.






Güzel kız alımlı kız burnu yapılı kız (ameliyattan önce epey patlıcan bir burnu var) Roberto Cavalli içerisinde güzel çıkmış. Elbisenin bel kısmı ve açıklığı çok güzel.
Chloe in Chloe de ya bu renkler zaten kötü renkler peki neden bu stil ikonu böylesine bir renk içerisinde çıkıyor ortalıklara. Ama tabii uzun ince bacaklara sahip olmak böylesine mini giyinmeyi de sağlıyor bir yerde. Ha ayakkabılar tamamdır! Bayağı beğendim. Evan Rachel Wood'muş ismi. Ama kendisi kızıl saç renginin herkese olmadığının göstergesi hoş kadınlardan. Giydikleri Gucci. Çanta ve ayakkabılar güzel, diğerleri sıradan Gucci Mucci de yani o kadar paraya boş.
İnceler incesi Kate Moss ve yarım dünyanın neredeyse yarım fersaha ulaşmış hali Beth Ditto. Elbette ince olmuş kalın olmuş değil de derdim, bu kadar kalın olup bu kadar fantastik giyinmedeyim ben. Bu kadının transparan giyinmişliği filan var oy oy oy yani. Neyse o da tasarımcı olmuş markasını oluşturmuş davet vermiş ve kankası Kate Moss'u da çağırmış. Kate Moss'un elbisesine hayranım orası ayrı.



Aynı parti Kate Moss & Yasmin LeBon. Güzel resim, kıyafetleri de güzel pozları da güzel. Good times.

Yamuk ağızlı yarı kıbrıslı yarı ingiliz ama ingiliz çağdaş sanatçı Tracey Emin ve birileri.. Şimdi Tracey Emin öyle kalın bir kadın değil ama o kıyafet sıkışık üniforması içerisinde çalışan hemşire gibi olmuş.

Abramovic'in uğruna Moskovolarda çağdaş sanat galerileri açtığı sevgilisi Daria bir şey. Güzel kız ama bence gülmemeli. Gülmeyip suratsız durunda daha bir alımlı sanki. Böyle ise-elbiseyi filan geçiyorum elbette ama- İsviçre'nin bir dağ kasabasında bulunan Migros'ta çalışan kasiyer kız gibi bir şey. Sıradan yani. Ama Abramovic'i beğenen kıro bir insan mıyım? Evet. Utanıyor muyum kıroluğumdan? Hayır.


Ama biter gider sabah 5de gelmişim uykum var gidip yatayım, before I go, "I heart .... " diye yazıp sonra da Justin'ciğimin resmini koymayı unutmuşum. Evet kıroyum, onu da beğeniyorum. Burada ise ayrı bir güzel. Kırk yılda bir bir güzel erkek olsun sayfada. Genç çıtır işte.I heart Justin too ...

No comments: