Sunday, April 26, 2009

P.S. : çok eski bir dostluk

Çok eski bir dostluk bizimkisi. Daha kimler neredeyken bizler neredeyken yüreklerimizde kimler varken edinilen bir dostluk bizimkisi. Kavga olur, dövüş olur, barcelona fantezisi (ve onun eczanede anlatılması olur), jaguar olur, tt olur, şampanya olur, teklifsiz hareketler olur. Olur da olur yani. Hem de karşı cinslerde olup bu kadar yakın bu kadar samimi bu kadar teklifsiz olunursa ve eğer becerilirse gerçek bir dostluk çıkar ortaya.

sabah evden normal bir şekilde çıkıp oraya buraya uğrayıp her yerde birileri ile karşılaşıp bir kahve içeyim deyip eve uğrayamadan devam edilen geceye gündüz kıyafeti ile kalmak, gece, kurtuluş despina, sayısı- gerçekten- hatırlanmayan rakı kadehleri, çirkin ama karizmatik erkek b., rocker boy n., m., et apres iyis, sekvotka, ve yine roxy ve yine biz derken "canımsın" hadisesi, bomba dedikodu ama öyle böyle değil.

fantastik diyaloglar:
sekvotka - tamamdır bu iş. çok severim, güzel çocuk
anothertsar- hmm tamamdır bence de.

Kadim dostum onayını veriyorsa bence sorun yok. Of gerçekten kimi zaman insan beğenilerinde ne kadar gerzek ve salak olabiliyor. Bir de bunu sevdiklerine güzel göstermeye çalışıyor. Amann. Sıkıcı. Ama en azından biz değiliz. Hiç de olmayacağız o sıkıcı küçük hayatları yaşayanlardan.

1 comment:

sekvotka said...

oldu bu is sultanim, oldu!!!