Sunday, April 12, 2009

0-0 ne ya?

Fantastik ötesi bir gece, fantastik ötesi arkadaş grupları (ki yineliyorum evlere şenlik bir grup iken bir diğer evlere şenlik bir grup birleşti ve ortaya beş para etmeyen bir grup çıktı ki cidden şoktayım) ve yaşananlar, kaybolan arabalar, kaybolan insanlar, kaybolan geceler, midede kaybolan hamburgerler (etiler trafiği'inden nefret ediyorum bu arada. en az cihangir kadar kötü) derken nihayetinde gidilen fenerbahçe köşebaşı, çirkin ama karizmatik erkek b., yine açılan bir büyük kara efe, bir heyecan bir coşku derken 0-0 nedir ya???? Ben hayatımda bu kadar sıkıcı bu kadar gereksiz bu kadar offf çektiren Fener Galatasaray maçı seyretmedim.

Evet yine kavga, yine küfür ki bence insanlar eğer bu maçlarda küfür etmeyeceklerse öyle yerlere gelmesinler (cidden erkekler acayip yerlerde acayip şeylerden kavga çıkartabiliyorlar).

Ne kadar sıkıcı bir maç, ne kadar gerzek oyuncular, ne kadar kötü hakem yönetimi derken evet emre kesinlikle o beyinsiz sabri'ye girişmeli hatta soyunma odasını basmalıydı. Off hepsi kötü. Her iki takım da her iki takımın oyuncuları da, antrenörleri de, her şekilde kötüler. O kadar paraya, o kadar ruha, o kadar taraftara rağmen kötüler.

Fener'in Galatasaray'ı yenmediği bir derby derby değildir, "no totti no party" benim için (gebersin pislikler bu arada).

No comments: