Sunday, September 6, 2009

Never on sunday # 8

değişen muhteşem yatak takımlarının orkide-falenopsis- ile uyumu, pazar sakinliği, yaz pazarının hafifliği, gazeteler, ekleri ama daha çok new york times hatta financial times, elbette vogue uk, roll, müzik, müzik talebi hatta siparişi, yapışma, pompacı hatta pornocu, cumartesinin gününün tebessüm ettiren hali, "enişte", cumartesi gecesinin yaz hali, m. hali, straplez hali, artık uzun saçların yandan örülü dağınık hali, cebime harçlık koyan hali, new york state of mind hali ve daha sadece öğle hali, devamının muhtemelen sabahattin 'de devam edecek hali... never on sunday ... (belki dönüşte devamı gelir)

p.s. straplez hali; bence oldukça sıradan iken bir şekilde çekici, muhtemelen 10 yıldır tanıdığım adamlardan dahi "bu elbise yeni mi" hali, fantastik şekilde hiç beklenmedik şekilde beklenmedik insandan gelen "enişte" cümlesinden sonra haliyle karşılaşılan "enişte"ye straplez elbise ile yapışma hali, bundan diggin' for strapless dress-forever-.

--- sabahattin sonrası---
elbette straplez elbise, siyah (bundan sonra giyebilsem donumu straplez giyerim) d. a.k.a. louboutin, araba ile gelip alması, trafik, cd, muhteşem cd, muhteşem şarkılar listesi, balıkçı sabahattin, "sizin her zamanki masa hazır", yeni rakı'nın yenisi yok, kara efe yok, tekirdağ var, o konu, bu konu, o dedikodu bu dedikodu, frankie ve geri kalan her şey, "enişte" ve şoktayım", ny city planları, hatta taschen'den çıkan new york kitabının çevrilen sayfaları ve akabinde gelen program ve şok şok şok, altın casio, altın rolex, d.'den gelen "yani ben takamam da sen şimdi taksan altın rolex hiç garipsemem, olur olmuş derim" cümlesi ve buna "kesin takarım, hiç tartışmasız" cevabı, mekan sahibinden katılan rolex tartışması, eve girmemek istememem, " anotherstar...sokma beni oralara...", ....

never on sunday...


No comments: