Sunday, March 17, 2013

Never on sunday: tematik st patrick's day

beklenmedik şekilde komik bir cuma, soğuk ve sevimsiz bir cumartesi gündüzü, patates sorusu, irlanda'ya yakışır vaziyette yağmurlu cumartesi, la brise, kötü lokanta, gereksiz lokanta, foie gras diye gelen kızarmış kaz ciğeri gelen lokanta, steak tartare uğruna gidilen lokanta, verilen hesabın değmediği lokanta, hala yağmur ve her şeye rağmen eğlenceli keyifli gece  ve akabindeki st patrick's day, irish drinking songs, english breakfast, patates kıtlığı ve ana britannica'daki irlanda başlıkları, irish coffee, yeşil bir şeyler bulma umudunun kırılması, ruhun irlandalı olması, içimizdeki irlandalılar derken klasik happy week-end...   

p.s. house of pain de irlandalı ama yani, sevsem de sevmesem de aynı işte. eskiden bir şeyler yapıyorlardı tommy records zamanları, sonra ciddi ayrıldılar, başka gruplarda başka müziklere döndüler filan. ama jump around her yerde çalar işte, bir şekilde mutlaka. 

p.s. (2) ve tabii patrick... canım... ı heart you..."we keep them we save them"

1 comment:

Anonymous said...

dedigim gibi, tam adam oldurmelik bunlar. hani 90larda bir donem iyice haber basligi haline gelmis olan, amerikan gettolarinda cocuklarin birbirlerini air jordan'lari icin oldurmeleri stayla!
utku