Friday, March 22, 2013

Gece # 2

hafta içi rakı keyfi, cavit, a.ç. ile beraber cavit'te hafta içi rakı keyfi, "demek ki herkesin benzer konularda benzer dertleri varmış" rahatlığı, mekanın şahaneliğine rağmen rakı içmeyi bilmeyen böğüren tipler, tanıdık çıkan tipler, konuşulanlar, keyifli konular, daha az keyifli ama umutsuz olmayan konular, baykuş anlamı, yemeğin sonuna doğru "hadi gelse" diye beklenen yeni okullu olmuş okul çocuğu # 8 'in gelemeyişi, bizim devam edişimiz, 2 küçük 1 büyük ediyormuş (meğer), a.ç.'nin benden sonra daha da devam edişi, soğuk hava, sokaklardaki tanıdıklar, home sweet home mutluluğu önce gecenin keyfi, güzel geçirilen gecenin, ritüelin ilk adımının keyfi.

(kahkahalar içerisindeki) fantastik diyaloglar:

#8- "sarhoş olabilir misin?
anotherstar- belki. biraz. azıcık. ucundan azıcık. 

p.s. frankofon biri olarak ilk defan geçenlerde i.'den duymuştum: 
"there are always three sides to every story: your side, their side and the truth". 
nasıl da doğruymuş. her şey öyle değil mi? benim yorumum, senin yorumun ve tabii bir de işin gerçeği. demek ki anlatılan her olayın böyle üçlü bir düzeni varmış ama işte galiba işler genelde "sen" ve "ben"de tıkanıyor "gerçek" olana gelmek her zaman mümkün olmuyor ya da zamanla gerçek kendisini mutlaka gösteriyor. ama doğruymuş. 

p.s. (2) artık hafta içi içip de ertesi gün kendine gelebilmek zorlayan bir aktivite sanki. hepimiz için gitgide böyle oluyor ama insanoğlu iflah olmayanlardan, istikrarlı şekilde aynı gereksiz hareketleri yapabiliyor. boşa konuşuyorum neticede.



  

1 comment:

ilkay yildiz said...

But still we owe it to each other to tell stories.

İmza: İngiliz Muhipleri Cemiyeti, Levent İrtibat Bürosu

:)