Friday, July 22, 2011

gece # 4

hafta içi çıkması, hem de büyüklerle (çocuk kaç yaşında olursa olsun anne babası ve onların arkadaşları yanında her zaman çocuktur; değişmez), burgaz ada, barba, sahibi değişmiş bir barba, melahat doğumgünü, çok küçük kutlama grubu, yine bir 40 yıllık arkadaş insanlar grubu, j.a. & f.a., john wayne, e.u. , büş + 3 ve içilen kadeh kadeh rakılar, john wayne'den bombalar, dönüş yolundaki deniz taksi macerası, rakı içmeyen hatta hiç içmemiş ama rakı servisi yapan ardahanlı garsonlar, değişen dokular, değişen insan manzaraları, burgaz ada ve evlenme niyeti, mutlu kutlu doğumgünleri derken kadeh kadeh içilen rakılar ve sıcak bir yaz gecesinin hafifliğini hissetmek (şehre dönünceye kadar).

p.s. ama yine de öğrenmiş olduk ki bu kadar sıcak bir yaz gecesinde bu kadar alkol alınmamalıymış. neymiş çünkü uyunmuyormuş ama ertesi gün ne yazık ki gerçek hayat bizi bekliyormuş...

p.s. (2) ne şahane bir şey yahu, ebeveynlerin yanında içmek. nasıl olsa rahatsın ailenle berabersin, düşünmen gereken hiçbir şey yok.

No comments: