Monday, July 4, 2011

Biraz Suede, biraz Brett Anderson ve biraz da Efes One Love

aslında hala içimde kalan happy mondays konseri, e.k.'nın dediğine göre "incecik bir shaun ryder" ama her daim forever ince kısa saçlı (nispeten) brett anderson, güzel yaşlanmış bir brett anderson, boynundaki altın kolyesi, şahane gömleği, gerçekten he's the beautiful one, here they come the beautiful ones, so young so gone let's chase the dragon... bir de brett anderson'nın o mikrofonu sallayışı var ki..oy oy oy!

p.s. konserler kesinlikle + 24 olmalı, müziği dinlemek istemeyenlere ayrı bir yer oluşturulmalı, hatta o atlayan zıplayan elektrik direklerine çıkan moronları anlayabilmek için özel dedektörler icat etmeli bilimadamları. anladık yerlere yayılma, olmayan glastonbury, hyde park havasına veriyorsun parayı ve geliyorsun da biz senin 18 yaş ergen hatta post ergen zeka geriliğini çekmek zorunda mıyız?

p.s. (2) elbette bir glastonbury havası esecekti değil mi bizdeki çimlerde de? ne eksik ki bizde? kılık kıyafet gençlerde resmen bir wayne rooney'in kendi zeka seviyesindeki karısı ve yeni it-girl alexa chung karışımı kızlar, çok çılgın, çok moda ikonu kızlar. lütfen chanel çantalı kızları unutmayalım. herhalde ben chanel'in ne olduğunu, ne kadar ettiğini bilmiyorum ya da her taraf fason dolu (gerçi kapalıçarşıdaki dükkan basılmıştı, kapatılmıştı). ulan atlamaya zıplamaya, şarkılara eşlik etmeye hadi o da değil çimlerde yatmaya içip sıçmaya geliyorsun, peki neden chanel ile geliyorsun? madem var, şahane, ama o zaman o kapitone yerine biliyorsun yazlık modeller var sahile filan giderken kullanılan onu tak çık....ama yok işte, bu gençlik bu kadardır, çapı da ilerleyeceği yer de.

whatever...

brett is the beautiful one...

No comments: