Sunday, October 3, 2010

Never on sunday # 8


oooohhhh.....

"çıkmayacağım, yorgunum, hayır bu yıl yan'ı ben açmasam da olur nasıl olsa zaten kapatan ben oluyorum" cuma gecesi, cumartesi sabahı, iş, 42. amerikan başkanı, müthiş güvenlik önlemleri, evlere şenlik giyinmiş iş yeri insanları ( ya lütfen birisi şu istanbul'a "yırtmaya gelen" izmir-adana- ankara- bursa insanlarına nasıl giyinmeleri gerektiğini öğretsin. zarafet denilen şey kişinin içinde varsa oluyor, yoksa sakil kalıp, ne yazık ki ortaya çıkan ziraat bankası beyoğlu şubesi'nin evde kalmış müdiresi gibi oluyor), beyaz elbise, beyaz ayakkabı, -çıplak çorapsız-üzerine trençkot, sonuç=başarı, çıkış nişantaş, içmeden sarhoş, "ruhum sarhoş", m., gey kapılım z. ve kadim dostum sekvotka;
geceye devam, not outside but inside, "uyurum ben ama sen bak keyfine", sabaha karşı sekvotka, 03-04 baş ağrısı, deliler gibi hem de, "kafamı mı sarsam şöyle ruh hastası kadınlar gibi"," hayır nick cave dinlemek istemiyorum daha fazla", 10:00, baş ağrısı ile uyanış, suratsızlık, rüya=tarık, kurgu= tarık, kahvaltı, m.'nin gelişi, masada koltukta yayılış, yayıldıkça daha da yayılıi, bira, viski, midye dolma-50 adet-, iskender, lahmacun, "kimse yemezse ben de yemem", freedom, rage against the machine, bombtrack, 96.2, esbjorn svenson, enjoy your life & why can't there be love, into my arms-tükendim tükendim bittim sevenleri ne tükendi ne depresyonlarını bitirdi, spooky-dusty springfield, fener yendi galatasaray yenildi, tünemek, tüneyen z., tüneyen bizler, never on sunday ...

birkaç cümle bomba :

* sekvotka - anotherstar: "soğuk füzyon enerjili bir insan gibisin çözemiyorum enerji kapasiteni". // "senin saçların ne güzel olmuş dağınık dağınık". "makyajsız ne kadar güzelsin"
* m. - anotherstar: "ne içtiysen ben de içeceğim ama bir şey de içmedin gördüm".
* "p.s.k. (porno sevenler kulubü) ve m.d.s.k. (midye dolma sevenler kulubü) aynı şey mi? eğer öyleyse ben bu gidişle dışında kaldım bu işin". hayır, üyelik aidatımız yok, zaten yeni üye de almıyoruz.

I just don't know what to with myself....dusty springfield şarkısıdır asıl ama tabii yukardaki resimde kate moss the white stripes için striptiz yaparak klip çekmiştir. hayranıyız kendisinin. öylesine. şarkı güzel, klibi de güzel.


No comments: