Tuesday, December 1, 2009

P.S. 3 ve "as if you read my mind"

1 Aralık bugün. Her şey sanki o içimdeki forever kool haline dönmüş gibi. Bir hafif hissiyat ile gayet keyifliyim. Sabah kalkınca Fransa'dayken aralık ayının ilk günlerinin ne denli heyecanlı olduğunu düşündüm. Noel yaklaşırdı tatil yaklaşırdı ve buraya geliş için hazırlıklar başlardı. Gelince de yine aynı hengame; her gece alem, her gece yemek derken 15 gün geçip giderdi. Ama belki de en güzeli eve ilk geldiğim gün herkesin evde olması, J.A.'nın sadece benim istediğim yemekleri hazırlatmış olmasıydı. Herkes derken cidden herkes...R., Sekvotka, Rey, İ., B.Ü. ve tabii ablası, E., o akşam bizde olurdu ve o tatil boyunca o evde yaşanırdı. Şahane geçerdi günler, geceler. Ama bence hala "şahane hayatımız var".- nasıl beğendin mi kaşkolunu?

whatever ...

Dün tesadüfen hiç beklenmedik yerde Hotter Than July albümünün plağını buldum, hemen aldım ve tabii sadece onu dinliyorum. Stevie Wonder 'ı 80 sonrası dinlemediğim için benim için sınır çizgide kalan bir albüm bu. Ama belli ki fazla uzun kalmış itibar etmemişim çünkü albüm şahane! As if you read my mind ise daha da bir harikulade. Ne düşündüğümü okuyup hissedip harekete geçen insana hayranım ama beni çok iyi tanıdığını aklımdan neyin geçtiğini sanıp kendince böbürlenene ise ayrıca uyuzum.

Geçen gece halis be halis prosecco kadehleri esnasında blogdan bahsettiğim D.P. dün telefonda "buldum senin bloğu, günlerdir de okuyorum, çok gülüyorum, müzik de dinliyorum" dedi. O halde biraz daha dinlesin, o da sever Stevie'yi, benden daha da br etnomüziko bir insandır. Değil mi genç? As if you read my mind..

Ayrıca şu sıralar NYC'de olup elinde sipariş listemle dolaşan D. a.k.a. Louboutin de beynimi hissiyatımı okuyanlardandır. Evet ciddi "şoktayım".


As if You Read My Mind - Stevie Wonder

2 comments:

DIDEM said...

stevie rocks dude!

d. said...

canimsinnnn....:)
guzel havalarda ki ilk gunler kendimi sehre kaptirip, hasret giderdigimden alisveris listemle gezinti en soguk ve yagmurlu gune denk dustu, usudum, skildim ve cok bakamadim ama yine de en sahanesi ile donuyorum :)
yalniz canimcim buraya hakikaten bir kere beraber gelmeliyiz, sehri karis karis beraber gezmeliyiz..