Saturday, December 26, 2009

Düğün


Bazı düğünler çok eğlenceli çok komik oluyor. Hele bir de bu eğlenceli ve komik durum düğünün "klas" olmamasını da engellemiyorsa işte gerçekten sonuç harika oluyor.

düğün hazırlığı, çorapsız çıplak bacağa giyilen elbise & ayakkabı, yale insanı genç paşam a., nyu insanı dans ederken bile koolluğundan taviz vermeyen kool gelin a., kadim dostum sekvotka, london boy e., isviçre insanı a., pornstar v. ve pek sevdiğim sevgilisi g., güzel ve eğlenceli düğün, tüm gece şampanya, kalabalık kalabalık, elbette her zamanki ayakkabıları çıkarıp sahnede dans, başımdan aşağı serpilen güller, ny'dan gelenler, komik anlar, zamanlar derken kooool ötesi bir düğündü. hele düğünün en kool anı bir anda ortaya çıka n ve davetlilere dağıtılan renk renk sahte ray-ban wayfarer gözlüklerdi (benimkisi lacivert). bu kadar eğlenemezdim. eve 3'ü geçe girdiysem ve aslında kalmaya niyetliysem olay budur.

p.s. sadettin saran yakından bayağı yakışıklı bir adam. öyle böyle değil, ayrıca heybetli de.

p.s.(2) g. ile yaptığımız şahane sohbette ortaya çıkan: kalıplı adam beğenimiz, orta çap kalıplı amerikalı davetli, "oooooo", tony soprano sevgimiz (yalnız mümkünse her geniş karşı cins kendisini tony soprano ile özdeşleştirmesin lütfen) ve tabii racon (ki racon hakkında da herkes konuşmasın, kendisine bir pay çıkarmasın). forever tony soprano.

p.s. (3) düğün yapsam böyle olsun isterim. böylesine eğlenceli böylesine şampanyalı, böylesine kool. hiç öyle nikah dairesinde evlenip de sonra da yemeğe gitmek istemem. kutlamak lazım bazen. hele isteyerek yapılıyorsa...

No comments: