Thursday, December 24, 2009

Aptal insanlar ve halleri

Aptal insana tahammülüm yok.Belki kimsenin yoktur ama benim derdim zekası gerçekten düşük olan ile değil, bir şekilde okuyup edip sonra da kendisini akıllı gösterenlerle.

Buralarda yeni bir tanesi var. İyi insan olabilir ama ben bu kadar gerzeğini az gördüm. Ve tabii en bombası dünyanın ne kadar küçük olduğu gerçeğinin bir sonucu olarak eğer az kalsın büyük bir salaklıkla Dame de Sion'a gitmiş olsaydım muhtemelen sınıf arkadaşı olacağım oluşu. Kabus. Ama tamam iyiymiş duyduk ettik ama bu "ağır salak" olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Nasıl bir söylemdir şu: " ben şimdi çok etkilendim. gerçekten. siz etkilenmediniz mi? cidden bu işler burada mı yapılıyor? inanamıyorumm. nasıl yani? is it for real? ". Evet aynen böyle söyledi bugünkü toplantıda esmer tenine sarışın olup da tekrardan esmerliğe dönen burnunun estetiği estetik bir görüntüden uzak olan.
Umarım dışarda görmem, umarım ortak tanıdıklarımın yanında dışarda görüp de konuşmak zorunda kalmam, umarım bana gelip de "aaa sen de bizdenmişsin ortak arkadaşlarımız var aynı yaşta aynı okullardanmışız" gibi bir muhabbet açmaz. Tamam iyi kız filan ama bu kadar salak olacağını hiç beklemiyordum. Öğrenmiş oldum. Her gün yeni bir eğlence yeni bir vak'a. Bir de 1 cümle etrafına 5 cümle ingilizce konuşuşu var ki ... Ha bir de resimlerini gördüm...Aman yarabbim gerçekten de "tahsil cehaleti alır eşeklik baki kalır" sözü ne kadar da doğruymuş. Ne yazık ki burada eşekliğin baki kaldığı gibi tahsil de cehaleti alamamış...

No comments: