Friday, December 11, 2009

Kürkleri çıkardık, # 2


bendeki prosecco ve devamındaki 11:11 gecesinden sonra nişantaşı, eski günlerin arkadaşı a., etnomusiko d., pek sevgili alsacien b. 'nin yemek buluşması ve yine keyif yine dedikodu yine eğlence yine şaklabanlık... elbette biricik şehrim strasbourg'dan gelen crémant (şampanya bölgesi dışında üretilen köpüklü şaraplara şampanya denemez), önümüzdeki günlere yine randevu, sonrasında aynı gece düğüne gidileceğinin planı, biraz shuffle, biraz tupac (big up), minik atıştırmalıklar, hafif tatlı, eski evin yeni hali hatta "new yorker olmuş bu ev" hali derken geip giden keyifli bir gece daha.

p.s. bu gece son değildi, eylemlerimiz devam edecek. işin daha da güzeli bu hayat öyle veya böyle bir şekilde devam edecek. o yüzden hırsla beni hate list'ine eklemiş olanlar daha da hırslanabilir okudukça delirmeye devam edebilir ya da gece kafalarını yastığa koyduklarında bunalıma girebilirler; bence mahsuru yok. ha, bu arada "bravo" . evet, gördüm. fark ettim. anladığım kadarıyla benden bir adım öteye işemeye çalışmışsın
. tebrikler, çok başarılı da, pardon yaş kaç? 5 diye tahmin ediyorum ama belki zorlarsan 7'ye ulaşabilirsin. fark ettiğimde, arkadaşının oyuncağını kıskanan 5 yaşındaki hırslı oğlan çocuğu hareketinin epey gerzek ve ezik olduğunu düşündüğümü de buradan söyler, gözlerinden öperim.

No comments: