Monday, January 14, 2013

Yağmurun ardından güneş

Sıkıcılıktan, kendime göre soğuk havaya karşı inanılmaz dikkat edip kafamı boynumu sarıp çıksam da nasıl kapıldığı anlaşılmayan gerzek hastalıktan, manasız antibiyotik kullanımından, simsiyah yağan yağmurun çöken halinden, eve kapanmışlıktan, cumartesi gecesi yemeğine, pazar sinemasına gidememekten, never on sunday haline değil girmek ucundan bile uğrayamamışken, öksürürken göğsümün çıkacak gibi olmasından, manasızca üşümekten, antibiyotik almaktan (evet, tekrar), yediğimin midemi bulandırmasından, 1 rulo tuvalet kağıdını kolayca sümüklerime harcamaktan, burnumun artık acımasından, hala paper yazma gerçeğinin güncelliğini korumasından, sıkıntıdan ota boka sarma halimden o kadar ama o kadar sıkıldım ki üstümü başımı yırtıp deli gömleği giydirilecek vaziyetteyim... en doğru tabir ile resmen sıkılmaktan sıkıldım. FAK! ama hayat bu, her şey var hayatta; yani ufak da olsa fark yaratan bir şansım var. whatever

p.s. hayatta her şey olduğu için yağmurun ardından güneş de çıktı. 


2 comments:

no-go said...

Geçmiş olsun :( Moralini düzeltecek bir şeyler bulmaya çalıştım, ama maalesef başarılı olamadım. Şu anda sağda solda varsa yoksa Golden Globe kıyafetleri geziniyor. Hasta olmasan senden bir beautiful people değerlendirmesi isterdik aslında.

anotherstar said...

yapacagim bebegim yapacagim evde kalip sıkıntıdan delirdigim ustune bir de paper yazma stressinde oldugum icin hirslandim durumdayim zaten. ayirdim kenara elbiseleri bombalar geliyor 1-2 gune :)