Wednesday, June 9, 2010

İyi eğlenceler

Yaz geliyor- haziranda olsak da daha gelmiş sayılmaz- konserler festivaller başlıyor. Bazıları gayet de fantastik başlıyor, katılımcılarına bir o kadar fantastik hizmetler sunuyor. Buyrun buradan yakın, hatta HAYATİ sizin için yaksın!
***


Basın Bülteni 7 Haziran 2009


Efes Pilsen One Love’da ‘Hayati’ler
hayatınızı kolaylaştıracak

Yılın ilk açıkhava festivali ve yazın habercisi Efes Pilsen One Love Festival, bu sene farklı ve yeni bir uygulamayla müzikseverlerin hayatını kolaylaştıracak. Etkinlik maratonunu başarıyla tamamlayanların hayatını ‘Hayati’ler kolaylaştıracak.

Kapılarını 19-20 Haziran tarihlerinde santralistanbul’da açmaya hazırlanan Efes Pilsen One Love Festival, birbirinden muhteşem sanatçı ve eğlencenin doruğuna çıkaracak partilerinin yanısıra, getirdiği yeniliklerle de çok konuşulacak.

Geç saatlere kadar sürecek partiler, gündüz sinema salonu olacak Clup 14.1’in yanında, festivalin sürprizlerinden biri de ‘Hayati’ olacak. Etkinlik maratonunu başarıyla tamamlayanların ‘Hayati’ ile festivalin zevkini çıkaracağını söyleyen Efes Türkiye İletişim Müdürü Emre Topsakaloğlu, “Festival alanında bulunan etkinlik maratonunu başarıyla tamamlayan festivalciler için ‘Hayati’ ler alanda olacak. Maratonu başarıyla tamamlamış festivalciler ödül olarak kazandıkları biletleri sırada olan Hayati’ye verip tuvalet, yemek ve içecek sırası beklemeyecekler. Aynı bileti sahneyi izlemekte zorluk çekenler Hayati’nin omzunda konseri izleyebilmek için kullanacaklar” dedi.

***

No comments: