Tuesday, April 30, 2013

Beklenmedik

beklenmedik şekilde gelişen pazartesi, beklenmedik şekilde güzel gelişen bir pazartesi, sanki never on sunday 'in devamı gibi, sekvotka 'nın doğumgünü, juno, beklenmedik şekilde güzel ve keyifli geçen doğumgünü, biraz jameson biraz leffe, eski (hediye) elbiseye yeni kuşak, değişenler, değişmeyenler, çoktan değişmiş de değişmemiş gibi yapıp "mış gibi" talihsiz hayatlar yaşayanlar, bunu bir de tedirgin hareketlerle dışa vuranlar,  kaç zamandır görmediğim pek özlediğim john travolta deri ceketli leopard lover g., pornstar v.'nin kulağıma söyledikleri ile hissettirdiği mutluluk temennisi, tumblr m., çirkin ama karizmatik erkek b., yeni a.,  akademikler, akademik olmayanlar, üşenmeyip de gelen, mutlu eden, her daim güldüren # 8,  ama her şeyden öte kaykay videosunun kahramanı # 8daft punk ve insanı kendinden geçiren  "get lucky", bazı insanların cidde ama cidden hiçbir şekilde müzikten anlamamaları, dans, müzik, eğlence, çekilen resimler ve çekilemeyen resimler ve gerçekten de beklenmedik bir pazartesi akşamı... hem de keyiflisinden, güzelinden. 

p.s. insanın hayatında birilerinin cidden ama cidden onun için mutlu olması, ona dair güzel duygular hissetmesi, ona inanması çok nadir bir şey. "aşkım", "hayatımın kadını/erkeği", "mutluluğumun kaynağı" gibi büyük sıfatlı, büyük ifadeli insanları zaten geçiyorum. bahsettiğim gerçekten küçük gibi duran, kıl gibi duranların, sert gibi duranların öyle olmayıp en güzel en samimi şekilde duygusunu belli etmesine bayılıyorum. aynen pornstar v.'nin kulağıma söylediği gibi, aldığı cevaba gülüp "gel öpeyim o halde seni" dediği gibi. öyle icazet vermeden, kendini onay merci gibi görmeden, ağır abi afra tafralarına girmeden doğallıkla, gerçeklikle. cidden mutluluk vericiydi.

p.s. (2) bence harikulade beyaz deri ceketi ile gelen leopard lover g.'ye de dediğim gibi benim tahammülüm kalmamış bazı insanların üslubuna, tarzına, ifadelerine, hissettirdikleri olmamış duygulara. uzak ve daha da uzak. 



     

3 comments:

Anonymous said...

yaaaa get lucky zirve günlerimizde roxy'de çalmalıydııı, sahnede dans etmeliydiiiiik...

phuket

anotherstar said...

"delisin" demek istiyorum sana!!! sen gel sana roxy sahnesini evde kuruyorum buradan da acikliyorum :))) budur, sen gel, sahne homemade roxy'de...

Anonymous said...

Geliyorum bebeğim yakındır homemade roxy de deliriyoruz hahahahaa...