Thursday, May 10, 2012

Bugün, dün yani o gün

salı gecesinden itibaren başlayan kutlamalar, g.g., maya lokantası, hala inşaat halindeki sokağın çilesi, giyilemeyen topuklar, sokağın köşesinde beklemeler, yerin kulağı vardır sözünün bir şekilde doğru olması ve önceki gün bambaşka birisi konuşulan kişinin birinci elden aile ilişkilerinin gösterilen vaziyette olmadığını duymak, umurbey şarabı; 00:00 itibariyle alice in chains'ten gelen ilk tebrik, 9 mayıs istanbul için fazla serin bir sabah, f.a.'nın fantastik ötesi maili, son erguvanların peşinde j.a. ile, yukardaki resimdeki gibi bir ruh hali, aptal bir sırıtma vaziyeti, kuzguncuk, çengelköy,kandilli, suna'nın yeri, öğle rakısı ve balık, eve dönüş, cavit'e hazırlanış, aile doğumgünü yemeği, koro, gerçek ve profesyonel bir korodan gelen doğumgünü şarkısı, eğlence, dersini erken bitirip yanımıza gelen sekvotka, ve hediyesi şampanya, çok da güzel pek de güzel gece, bitmeyen gece, sekvotka ile kötü çalan djlerin mekanına uğrayış sonrasında kaçış, her şey için, bütün değişiklikler ve olacaklar için dilimi ısırarak kaçış. bir sonraki kutlamaya kadar...

p.s. telefonda herkesin sesini duymak pek şahane pek mutluluk verici de en kıpır kıpır edenler uzaklardan açanların sesi: virginie, géraldine, katerina ve tabii taylan'daki fuket... am I fuckin' lucky or what?

p.s. 2 en bomba kutlama bir başka deutsche schule insanı s.'geldi: "efsaneler de yaşlanır". hayatımda bu kadar güldüğümü anımsamıyorum. mükemmeldi gerçekten.

1 comment:

Anonymous said...

Big Buddha'ya da ismin fısıldandııı.. tamamdır!!

fuket