Sunday, March 21, 2010

Gece


beklenmedik şekilde gelişen gece, gece gece değilken sanki devam edilmeyecekmiş gibi yaşanırken her şeyin bir anda değişmesi, biraz "mania", biraz r. & k. ile ev hali, biraz dedikodu, biraz resim gösterme, biraz "uuuuu" şeklinde onay hali, z. ile t.d.'a devam, beklenmedik şekilde eğlenme, "u got something special, girl", "hangisi, kapuşonlu mu yoksa beyazlı olan mı?", " bebeğim nasıl ama? sence kaç erkeğe bıyık yakışır? ", z. ile cidden ama cidden çok eğlenme, "e herkes yan'a gidiyormuş" deyip t.d. ile beraber yan, roxy ve yine eğlence derken "kahve değil canım ben alkollü bir şeyler içerim", "ses sistemi kolay asıl yatak odasının tepesine ayna kaplatırız" ve saat sabah 7.

p.s. gece değildi plan, çıkmak değildi plan ama z. ile bu kadar mı eğlenebiliriz.

p.s.(2) ne yazık ki yine hırka meselesi. erkeklerde. aman yarabbim! nasıl kabus bir tip nasıl olmayan bir tip. tamam uzun ince de yani taşıyamıyor zara/massimo dutti etiketli hırkaları üzerinde. renkleri ve olmamışlığı itibariyle. tipi de hafif ofsayt'ın ince halini anımsatıyor ve daha da kabus ve "olmamış" oluyor. giyen kişi justin timberlake tarzı bir görüntüye, koolluğa sahip değilse lütfen giymesin.

p.s.(3) fantastik gecenin fantastik kıyafeti: etek üzerine yakası kesilmiş gri bir erkek sweatshirt'ü ! aynen. blender kapalı, uzun kollu, bol ötesi ama fantastik olduğu gerçeği değişmiyor.


fantastik!!!


1 comment:

d. said...

tam da Mart ayın nasıl geçiyor soruma cevap kıvamında olmuş bu yaz...eğleniyorsun yani...şahane.