Sunday, June 24, 2007

Celebration, part IV


İstanbul 40 derece, giysiler yapış yapış olmuş, 2 adım atıldığında ter içinde kalınmış ancak hiçbiri 4'lünün kutlamaları yapmasına engel olmamış bu masalda.

Bizde doğum günleri hem doğum günü günü hem de haftasonu olarak çifter çifter kutlanıyor. Nedeni ise belirsiz böyle başladı böyle devam ediyor. M.'nin kutlamaları bu sabaha karşı 4'de artık sonra erdi. Şimdi geriye bir B. kaldı, ondan sonra şubata kadar rahatız.

Dünkü o acayip sıcakta çıkıp, gidip melek kanadı almak, eve dönüp bayılmak, sonra akşamki yemeğe sıcağın da etkisiyle için kıyafet bulamamak, çıkmadan M. ile inatlaşıp tartışmak, Nişantaşı'nda şık elbisenin altındaki havaianaslarla kanatları sürpriz için mekana bırakmak, M.'nin inadı sonucu evinin önünden almak, tekrar Abdi İpekçi'ye dönmek, B. ve R.'nin -yine- geç kalmasına kızmak, Mezzaluna'da sıcaktan bayılmak, Touchdown'da pek bir eğlenmek, Sekvotka'nın gelip beni mutlu etmesi, aşağıya park etmiş vespaları kıskanmak, pastanın güzelliğine bayılmak, M.'nin gecesi diye devam niyetine NuTeras'a gitmek ve orada sıcak+çirkinlikten bayılmak, stilettoların acısına dayanamayıp çıkartmak, vs vs vs

Neticede güzeldi, eğlenceliydi, sıcak çok ama çok sıcaktı. Her şey iyiydi. M. yine mutluydu, o halde biz de yine mutluyduk.

No comments: