Tuesday, January 14, 2014

Sabah keyfi # 2

Evet, ne yazık ki ülkede keyiflik hiçbir şey olmadığının bilincindeyiz. Biz bize giren kol gibi vergileri ödeme derdinde iken bir başkaları da babaları ile işe gitme derdinde. Yani ben de küçükken annemle babamla işyerlerine giderdim de, işte makam başka, mevkii başka, gösteriş başka, algı başka, ahlak değerleri başta olmak üzere her şey bambaşka. Her şey olur bu hayatta. Herkesten her şeyi beklemek lazım.

Aynen Robert Downey Jr.'ın efsane şekilde kool olduğu gibi, bu kadar şahane şarkı söyleyebileceği ihtimali gibi. Hayır zaten kendisine beğenim inanılmaz seviyelerde ama burada her şeyiyle başka bir dünyadan gelmiş gibi. Fuket'in tabiriyle "yuva yıkar" vaziyette. Gerçekten de öyle, "yuvar yıkar" resmen kendisi. Yanındaki Sting de zaten hiç sevmem (ne kendisini ne de feci karısını), sahnede devleşen Robert Downey Jr'ın gölgesinde iyice sümsük olmuş, yoga moga ayağına bir garip olmuş. Cidden sevmediğim müzisyenlerdendir. whatever. Robert Downey Jr insanların güzel yaşlanabileceği, uyuşturucu ve muhtelif bağımlılıklardan kurtulabileceği, mutlu ve kool insan örneği gibi sanki. I heart him hem de big time.

Ben yükselen dolar ve euro üzerinden hayatım bok edilirken, mahkeme davetine cevap vermeyenler arka koltukta oturup yanında babası ile işe giderken bir sabah keyfi yaşayayım. Nasıl olsa elden bir şey gelmiyor.

  

No comments: