Monday, September 9, 2013

Le retour # 3 -"düğünün bir üyesi"

gerçek bir keyif ama daha da ötesi gerçek bir heyecan yaratan düğün, d. aka louboutin ve e.'nin düğünü, bodrum hatta yalıkavak, cuma-pazar, uçağa ancak ucu ucuna yetişebilen bir # 8, güzel hava, güzel otel, her tarafı azerbaycan olan otel, deniz, sahil, cin tonik, kalabalık ama güzel kalabalık, ama herkes (cidden herkes; miracığım da dahil olmak üzere herkes), yenilenler, içilenler, kalabalıktaki "manikürcü" yorumuma reey'in büyük kahkahası , happy hour, happy hour'da bir bebek: mira, 40 küsür günlük ve bakıcısız ve herkesin kucağında gezen mira, nisbeten sakin bir düğün öncesi gecesi, "sait", iyi garson, eski sait, midye dolmanın lezzeti, güzel yemek, güzel rakı; cumartesi günü düğün günü, epeyce kalabalık bir listeye rağmen rahat insanlar, keyifli insanlar olmanın neticesiyle her şeyin doğallıkla güzelce akıp gitmesi, keyifli , yarışsız, hırssız, ayrımsız düğün, bol bol midye dolma, bol bol şampanya, örgülü tomaşenko saçım ile kıro olduğum için altına batmış halim, kendime inanamadığım durmadan çektiğim ve yayınladığım resimler, masa bizim masa, eski masa, yeni ile eskinin şahane uyumu, mira' nın gecenin ismi oluşu, gerzek ötesi pozlar, ama gerçekten gerzek ötesi pozlar, çoktan çıkardığım ayakkabılar, elbette get lucky, sürekli gelen şampanya, bir anda düşüşüm (ama sarhoşluktan değil de taşlara takılma sebebiyle ufak çaplı uçuşum, bacakların morarmasına, etrafın endişelenmesine rağmen gülüp geçmek) ve kalkışım, dans müzik eğlence ve pazar, son gün, bir ara plaj, bir ara veda, bir ara öpücük, bir ara "25 yıldır tanırım bir kez olsun resim koyduğunu görmedim; şoktayım" lafları, bir ara dönüş yolu, bir ara uçak, bir ara "tahammülü zorlayan bodrum uçak yolcuları, bir ara istanbul, bir ara ev ve şehre dönüş ile beraber başlayan türkiye ciddiyeti.

p.s.  düğünün bir üyesi...big sister e.k.'dan öğrendim, aldım, boğaziçi şıngır mıngır ve aynı anda okuduğum diğer yaz polisiyeleri bitince onu okuyacağım.

p.s. (2) çok eğlenmiş, çok keyif almış ve onlar için çok mutlu olmuş olsam da uzak yerde düğüne hala uzak hala mesafeli hala bir o kadar soğuğum. rahatlatıcı olan tek kısım-bu sefer- zoraki ve zorunluluk olmaması doğal ve kendiliğinden gelişmiş olmasıydı. böylece hissettirdiği de bambaşka oldu. ama yine de benlik değil.

No comments: