Monday, September 30, 2013

İnadına- hala yaz # 3

Birden havanın güzelliği ile seyrettiğimin coşkusu birleşince gerçekten de hala inadına yaz, inadına tiril tiril ruh hali hissettirdi kendini. Ne güzel! Tam da ihtiyaç duyulan zamanda, günde, günlerin ertesinde. Elbette yarın öbür gün manasız sonbahar romantizmi gelecek, gökyüzüne baktıkça sıkışacağız ama today is the day ... İnadına, hala yaz, hala isyan . Aynen Londra'da olduğu gibi, mainstream içerisinde varolmayı reddedenler gibi. Oluyormuş. Biraz zor ama yine de oluyormuş işte.

Bizler için üzücü olan şu; aynen Sanayii Devrimi örneğinde olduğu gibi her şeyin geç ve kötü bir taklidi şeklinde yaşanan bir ülkedeyiz. Yani bizde daha Sanayii Devrimi yaşanmamışken yıl 2013 olmuşken bir yandan "7 yaşındayım namaza başlıyorum" gibi durumlarla bir de uzaya gitmeye kalkıyoruz, müzik sanat filan yapıyoruz. İşte yani olduğu kadar. Şekilde görüntüde çok sorun yok, kurtarır da altı boş işte. Kof! Çoğunluğun, çoğu hadisenin çoğu insanın olduğu gibi kof.

whatever Eldeki bu, yapacak bir şey yok. Ama en azından Londra korsan radyoları dinleyebiliriz. Original pirate material!

p.s. uzun uzun ingiltere'deki korsan radyoları yazardım ama üşendim. sadece coşmak istedim.

No comments: