Tuesday, December 25, 2012

Ve beklenen gece # 2

ve beklenen yılbaşı öncesi parti, cumartesi, geleneksel vandal parti, geleneksel parti listesine eklenenler, 1 yıl ara ile tekrardan gelenler, daimi gelenler, ilk kez gelenler, ilk kez gelip de hep buradaymış gibi olanlar, ilk kez gelenlerin müthiş keyfi, uyumu, ucu ucuna yetişien hazırlık, kaburgaları kırıl sevgi abla'nın parti öncesi temizliğe gelemeyip de korkunç temizlik işinin bana kalması, ojelerin kenarlardan çıkıp tırnakların kırılması, her zamanki mönü, bol alkol, bol atıştırmalık, bol somon, bol cips, ilk defa buz sorunsuzluğu, hatta buzsuz hadiseler (hala bu hikayeye gülen sadece üç kişiyiz), b. ve julius sezar' in beraberlerinde gecenin en fantastik misafiri 20 günlük n. ile gelmeleri ve her şey çılgın gürültüde yaşanırken n.'nin arkada umursamazca mutlu mesut uyumaya devam etmesi, yazdığı kart, isveçli 'nin "içimden geçen" hediyeleri,varaklı hediyeler, çiçekli hediyeler, "senin için" diyerek taktığı kravatı gösteren kadim dostum sekvotka, "yok şarap içeceğim" deyip elbette votka tercihi yapan çirkin ama karizmatik erkek b., n. ile beraber arkada uyuyan julius sezar, heyecanı gündüzden belli olan g.g., az yemesiyle beni üzen r., sevdiğimiz insan kool şahsiyet k., big k. sister e. ve içeriye "tekbir"le fantastik halde girişi, yolda manasız bir taksi şöförü ile 150 kere geldiği evi bulamayan ayakkabıları ile insanı yerine çivileyecek gibi duran t., kıbrıs'tan beri şöyle uzun uzun göremediğim, beraber pek eğlendiğim b. & g., birden #8 ile tanış çıkmaları, "instagram evi burası" diyerek eğlenen, bir ara bir yerlere zorunluluktan gidip de sonra dayanamayıp tekrar geri dönen h., samimiyeti ile varlığı insanı mutlu eden a.ç, ve tabii "sen black label diye laf ediyorsun ama gecenin kahramanıydı benim double black label" diyen gizli kahraman # 8 ve yine pek eğlenceli, pek leş, pek mal, pek dans müzik eğlence olarak geçen, yan'da devam eden gece. ve evet, biz yine bu yıl da, yeni yıla şimdiden girmiş durumdayız. offf ayın 31'inde ne yapacağız ki şimdi biz yine? yine aynı soru aynı gereksiz eğlenilmeli mahalle baskısı. FAK!

p.s. devamsızlık edenlerden bu yılki disiplin notunu kırıyoruz karnelerine işliyoruz! pornstar v. & leopard lover g., gey kapılım z. gelecek yıl düzelecek o not..!

p.s. (2) yalan değil, bu yılki parti geçen yılın vandallık seviyesinin yanında, contemporary istanbul açılış partileri zarafeti içerisindeydi sanki. şampanyaysa şampanya, havyarsa havyar, altın varaksa altın varak. hoş bunlar her yılkı mönüde olsa da işte bazen vandallık boyutu uçabiliyor. bu yıl normal seviyelerdeydik, insanoğlu gibiydik. mallık baki ama çıta aşılmadı işte. aynen studio 54' te saten bluzu ve tomboy pantalonu ile dans eden lauren hutton zarafeti içerisindeydik...en azından bazılarımız.

p.s. (3) iyi ki genişlemişiz... b.& g., instagram  h., sosyalinsan a.ç, ve # 8 ilk seferleri olmasına rağmen güzelliğe güzellik, mutluluğa mutluluk katanlardandı. gerçekten de hayattaki bazı genişlemeler şahane geliyor insana. özellikle de hayatı zorlaştırmayan, boğmayan, çökmeyen genişlemeler için mutlu hatta müteşekkir olmak iyi olabilir.  



No comments: