Friday, September 30, 2011

Ve yağmur

Ve beklenen oldu, yağmur yağdı, içimizdeki son yaz duygusunu da sildi. Ayrıca hava da artık soğukluğunu hissettirecek şekilde yaz hafifliğini kaldırdı. Önümüz ekim, bildiğin sonbahar. Kasım ile beraber kış geldi demek. Aralık-ocak-şubat zaten kara kış. Marttan itibaren de bahar beklentisi ile tekrar dönen hayat ve kim bilir kim nerede nasıl kiminle olacak? Soğuk hava, karlı hava ile olmasa da derdim, sabahların karanlık öğleden sonralarının ise gece olması beni yoran. Ruhumu, yüreğimi. Asıl derdim ruhuma sonbaharın gelmemesi. Onu atlatırsam sorun yok gibi- bir de şu ıslaklık hissi. hiç benlik değil.

Yağmur yağdı, sonbahar geldi, kış da yakında gelecektir. Aynen winter is coming!

p.s. bir de en büyük dert iki damla yağmur ile bütün şehrin çökmesi. oysa gerçek metropollerdeki gibi olsak, yağmur londra'daki, ny'taki, paris'teki gibi yağsa, hayatı felç etmeyip sadece akıp gitse bu kadar nefret edilen bir şey olmayacak aslında.
p.s. (2) soğuyan havanın en sıkıcı taraflarından biri de evin içinde çıplak gezinmenin, geceleri çıplak uyumanın sona ermesi. şayze! cidden şayze!


No comments: