Friday, August 20, 2010

P.S. : huzur


akşam üstü başlayan kıpırdanma, boogie boy 'dan öğrenilen yöntemler, u. ile "hayır o anlamaz, beni dinle sen" hali, gayet kısa, kesin ama komik cümleler, durmaksızın arayarak, spastik ötesi sorular sorarak m.'nin yönetim kurulu notlarını yazmasını engelleme,"this is ground control to major tom", beyaz kelebek misali uçuşan elbise, hemen herkesin "ama yanmışsın sen!" lafına "evet çok üzgünüm, isteyerek olmadı, 50 koruma ile gölgedeydim sonuç bu", dolapdere'deki oto yıkamacımdaki büyük itibarım, jumelles'lerin géraldine olanı ve nico, hyatt regency, la retrouvaille, mahalle, j.a. & f.a., m.t., f., bizim cunhuriyet'in ve tabii tüm türkiye'nin entelijensyası ile kaplı masalar, f.a.'ya doğum günü öncesi kutlamasına géraldine & nico ile baskın, "gençlere rakı alalım lütfen", hafiften esen rüzgar, şen kahkahalar, mutlu saatler, huzurlu saatler, keyifli saatler, cidden kan bağı olmasak da "gerçek bir aile olmamız", hem de bu kadar geniş, hem de bu kadar fransızı, yunanı ile, yaz huzurunun keyfi ... ailenin devamı bugün geliyor; virginie; mon autre soeur jumelle. yarın da düğün.

p.s. hayır, aslında heyecanlı değilim. heyecanlıymış gibi davranıyorum ama çok rahatım, "tamamdır" sanki gibilerinden ki daha olmuş biten yok. ama dün gönderene kadar çok heyecanlıydım. kool!

p.s. (2) hayat işte. bir bu sabaha bak, bir de dün sabaha!

p.s. (3) debbie harry resmi kendisine olan hayranlığımdan ziyade duruş ile ilgili. duruş! beni bilenlerin bildiği gibi. m. zaman zaman sinir olsa da, sekvotka taklidimi yapsa da, r. dalga geçse de duruş, tavır ! naysss!

No comments: