Friday, November 5, 2010

Cuma eğlencesi # 12

Bir cuma günü. Yüzümde muzip bir tebessümle, gerzek bir sırıtış ile oturduğum gün. Öğleden beri. Söylenmesine gerek yok çünkü biliyorum, 15 yaşındayım, sınıfın da en arkasında oturup dersi dinlemiyor adam asmaca oynuyorum, notlaşıyorum öndekilerle ve onu görebilmek için tenefüsü bekliyorum.
Hah işte herkesin ikon ikon diye it-girl yaptığı ama it-girllüğü çoktan iki yıl öncesinde kalmış hatta geçen yıl ünvanı Alexa Chung 'a kaptırmış manken Agyness Deyn (ki alexa chung'unki de geçici olacaktır). Aşağıdaki resimde epey kötü; üzerindeki takım, saçları, ayakkabıları vs her şey ama her şey ile sıkıcı.


Benzer bir kılık kıyafetin meşin ceketli ve sıkıcı olmayanı işte asağıda. Hem kız da daha güzel. Oğlan çocuğu ayakkabısı ile de her şeyi epey değiştirmiş. Kız güzel, meşin ceketi güzel, it-girl olmalıyım farklılığıma farklılık katmalıyım kaygısızlığı güzel ayrıca simple is beautiful.

Madem mankenlerden gidiyoruz, o halde newlywed Coco Rocha. Beyazlığını beğendiklerimden. Bir ara kızıldı ve çok güzeldi. Kızıl demişken, Christina Hendricks 'in kadınlar üzerine etkisi diye düşünmüşken şu sıralar herkesin kızıl olması ilginç benim için. Geçici heves diye düşünüyorum ama epey cezbedici bir heves ki yılların güzel sarışını bizim İsveçli 'nin hemşiresi Şamdan Girl M. bile kızıla yönelmiş. Hatta ve hatta varoşların en efsane sarışını Demet Akalın'nın bile kızıl olmuş halini bu sabah gazetede gördükten sonra buna iyice ikna oldum. Kızıl tutku derim ben buna. O kadar ki tahminimce bu gidişle evde oturanlar da yakında kızıl olur, akşam kapı eşiğinde sürpriz yaratırlar. uuuuu beybi, çok heyecanlı!

Raquel Welch ile Jane Fonda. Oldschool Hollywood'un iki efsane insanı, zamanında erkeklerin yüreklerini hoplatanlardan. Bugün de gayet iyiler formdalar da tek bir şey hariç; kollar. Kollar kadınların yaşlandıklarında en çirkin en deforme olan yerlerinden. Raquel Welch hala taş da şu ışık açısı vs ile kolunun pörsümüşlüğü, buruş buruşluğu inanılmaz vaziyette görülüyor. Hayır, çok normal hiç itirazım yok, hayat bu, yaşlanmak da böyle bir şey ama illa da kolları açık giymeyebilir. Bir sürü kadın öyle yapıyor zaten ki normal herkes mumya gibi yaşlanmak zorunda değil; yaşlanmasın da ayrıca. Ne güzel ya her yaşın ayrı bir mutluluğu var, ama sıkı kollar yoksa lütfen kapatılsın.


Oooo...Onlarca ameliyatın sonucu ortaya bambaşka bir insan olarak çıkan Courtney Love. Yüzünü zaten tanımıyorum ben artık, bedeni de herhalde -1 filan olsa gerek. yani bütün markaların numunelerinin içine girip çıkabilir rahatlıkla. Müziği filan da bıraktı galiba bilmiyorum kalan ve teliflerden gelen para ile öyle ameliyatlarla kafayı bozmuş sanki. Oysa Hole güzel gruptu, live through this güzel albümdü hele Doll Parts epey güzel şarkıydı. Aslında düşününce bugün belki Doll Parts'nın sözlerini hayata geçiriyordur: I'm doll eyes doll mouth doll legs diye...
Altlı üstlü tanımadığım bilmediğim ama pek beğendiğim iki insan. Yukardakinin o pullu kıyafeti ile aşağıdakinin bluzu ve saçları tamamdır.


Bilmiyorum kim ve ne ama epey kötü. Ben ki giyilen kıyafetlerden içindeki çamaşırın hafifçe görünmesi, beyaz ten, kırmızı ruj taraftarıyım ama bu çok kötü bir örnek. Her türlü her şekilde kötü ayrıca junkie'lerde görülen zayıflık hali iyice rahatsız edici kendisinin.

Halle Berry ve Olivier Martinez. Olmuşlar beraber hatta kendileri yeni it-couple olabilir. Hatta çift olarak pazar sevişgenlerinin her güne yayılmış olarak durmuyorlar mı, öyle bir hissiyat vermiyorlar mı yan yana? Forever sevişgenler Halle & Olivier. Kesin öyle duruyorlar. Umarım kendileri için de gerçek böyledir. Biter gider cuma günü de...

No comments: