Thursday, February 22, 2007

For a few dollars more




Roma doğumlu Ennio Morricone bu yıl yani 2007 Akademi Ödülleri'nde Yaşam Boyu Onur Oscar 'ı gibi, zamanında Oscar verilmeyen sanatçılara ölmeden önce verilen ödülü alacak. Büyük bir besteci Ennio Morricone. Aynen büyük yönetmen arkadaşı Sergio Leone gibi. Hani High Fidelity filminde John Cusack'in yaptığı listeler gibi, Sergio Leone filmlerini özellikle de "Bir Zamanlar Amerika"yı, hatta hatta spagetti westernlerini bile listemde sayarim (nasıl da güzeldir "Bir Zamanlar Amerika'nın" ilk sahnesi: lokantanın kapısında asılı davud yıldızı ya da diğer bir deyişle mührü süleyman ve o an duyulan ennio morricone'nin harikulade müziği).

Figo'ya gelirsek...Genelde karşi cins blog sahiplerinin sayfalarında görüyoruz büyük özenle yerleştirilmiş manken,oyuncu,güzel kız resimlerini. Bu seferki de bizden olsun! Ne de olsa bizim de mail kutularımıza güzel resimler geliyor, biz de bakıyoruz, birbirimize yolluyoruz.

Eski bir resim bu ama bugün tekrar bana ulaştığı için koymadan edemedim. Görünce de içim cız etmedi değil.

Sen nerelerde top salla, milyonları peşinden koştur,kadınlar senin için maça gelsin, ne başarılar yaşa, sonra git kariyerinin son demlerini geçirmek için Suudi Arabistan'nın El İttihad klubüyle anlaş. Ne o birkaç dolar fazla için? Bak ne güzel Zidane tek bir kafa darbesiyle efsanevi bir şekilde kariyerine son noktayı koydu.

No comments: