Thursday, November 28, 2013

" olmayan işler"

Yahu zaten olmuyormuş da ben kurguladığım kendi hayal dünyamda görmüyormuşum, farketmiyormuşum. Işin daha da garibi benim dışımdaki herkesin görmüs çoktan sonuca varmış olmasi...Herhalde gözlerin kamaşması veya insanin kendi yarattığı bir inanç duvarı örüp ona takilip kalmasi böyle bir sey. Oluyor insanoğlunda böyle garip haller. Ama bitmesi de oldukça önemli bir hadise. Hayir, bitmeyen de var. Örülü duvar ardindaki hikaye bitmiyor da bir ömür bitip gidiyor, ölüp gidiveriyor insan. En son telefonda kendisine ettiğim "şehir dışındayım" lafıma deliler gibi gülen ve cuma aksamini beraber Zubeyir'de gecirdigim Mu. 'dan duydum ve bir kez  hem kendime hem de ona ve algısna şaştım. Daha da komiği sonrasinda G.G.'ye anlattigimdan yine verdiği "ya sen de ilginçsin kaçtir bu konuya şaşıyorsun geç git artik" tepkisi. Aman işte, oluyor hala şaşkin haller efsane komik haller! Insanoğlu şaşkın bir şey yapacak bir şey de pek yok.

whatever.

Olmuyormuş. Olmuş. Başka türlü. Yuppii. O halde celebrate good times...

P.S. diyarbakır güzel şehirmiş. ilginç ve güzelmiş. ama bu kısa seyahatin haberi çoktan geçen haftadan kalmaymış, geçmiş gitmiş bile.

P.S. (2) bu hafta ise başlıbaşına bir şaşkınlık haftasıymış. hem de büyük şaşkinliklarin haftasiymis. hele bir tanesi var ki...beklemeyi, sabretmeyi gerektiren şaşkınlıklardanmış. yok; öyle pek telaşlı olmadı ama yine de biraz kıpır kıpır vaziyette beklemek gerekti. offf bir de uzay mekiği gibi tasarımı olan şeyi okumak, okuduğunu anlamak, ona göre yapmak sonucu paylaşmak filan lazım. fuket'in dedigi gibi " maymunun teknoloji ile imtihani" tadinda resmen tam benlik bir durum idi ama tamamdir, oldu, bitti. 

P.S. (3) #8 ve furi'nin tabiriyle kompütersizlik zor is...iPad ile yazmak filan iyice zor. kompüter ne ya? fuket ile sürekli yarilarak gülsek de bu duruma kompüter önemli bir sey şu hayatta...

No comments: