Thursday, February 3, 2011

P.S.

Kış güneşinin pencereden bütün salona girdiği güneşli kış gününün sabahında daha bir eğlenceli, hafif şeyler yazmak istiyordum ki bugün benim için "pain in the ass" bir gün. Ağır hem de. Oysa hafif geçecekti, ödevleri vermiştim, sonuçlarına sevinmiş, ruhum da keyifliyken her şey daha bir turn it loose tadında gidecekti ki...dünyanın en gereksiz, en kendini bilmezlerinin en matah işi yaptıklarını sandıkları, en kar amaçlı, en görgüsüzlerin oyun alanının olduğu beş para etmez bir yerde bulunmak zorundayım. Hem de akşam saatinde. Nefes alıp tutmak 10 saniye sonra karşımdaki takım elbiseler içerisinde yarı ingilizce yarı türkçe konuşan varoşların yok olmasını dileyeceğim.
İntikamını soğuk yiyenlere hayranım, böyle hikayelere ise bayılıyorum. Beşiktaş dün soğuk soğuk intikamını. Biz zaten 30 yıldır beyhude çaba içerisindeyiz, o yüzden geçiyorum. Ama sabah sabah güldüm, hoşuma da gitti. Resimdeki ilanı veren kadın ise zaten intikamını yemiş bitirmiş sonra da yayıla yayıla gülmüş anlaşılan. Kadın olsam da kadınların intikam çabalarından korkan bir insanım. Herkesten her şeyi beklemek lazım. Bugün nasıl olsa bir gün ilerde yine bir şekilde karşımıza çıkıyor o yüzden ne ekersen onu biçersini unutmamalı. Ya da fani işlere geri dönmeli ve "güzel seksi şeylerden bahsetmeliyiz" yine çok da önemsemeden.
Ayrıca geçen gece R.'nin doğum gününü kutladık, pek de eğlendik Cavit'te. Özlemişiz hafta içi rakı içmeyi. Fantastik 4'lünün 2011 doğum günü macerası başladı. Oh beybi!

No comments: