Thursday, April 10, 2014

Bonne Nouvelle

Bütün bu kargaşa, seçim günleri, gelgitli ruh halleri, Paris halleri derken neredeyse 1 aydır şahane bir haberi bilmenin keyfi ile yaşıyorum; Fuket'in dönüşü! Ani oldu, sürpriz oldu, beklenmedik oldu ama benim için şahane oldu. Gerçi kendisi ve Furi için ne kadar harikulade olduğu tartışılır. Özellikle de geldikleri günler geçtiğimiz ayın ortasına denk düşüp de gerginliğin patlayacak derecelere çıktığı zamanlara geldiği düşünülürse Tayland'dan, flip floplu günlerden, tiril tiril kıyafetlerden, göreceli zen ruh halinden ateş topu Türkiye'ye dönmek kolay olmasa gerek...

whatever.

Artık bir telefon, bir taksi, bir metro uzaklığında kendisi. Aramak için 5 saat farkını hesaplamak durumunda değilim, anlatacaklarımı biriktirerek kenara not alarak mail atıp da cevabını heyecanla beklememe gerek yok. Gerçekten de geri dönüşü fani dünyamda mutluluk ve ferahlık açan kapı oldu resmen.

Hele bugün o kadar çok konuştum o kadar çok güldüm ki sesimden sıkıldım resmen. Yeni evlerinde. Şahane ışıklı keyifli mutlu evlerinde. 

Ooo bu daha başlangıç bebeğim ! 

P.S. Daha Komputerli günler geceler var ki ...işte bu durum ikimizi de deliler gibi güldürdüğü gibi hala afallatıyor şaşırttıkça şaşırtıyor.

No comments: