Friday, May 1, 2015

Dream on # 4

Aslında sadece "deniz, sahil, bira" değil bir de içinde şahane NYC vardı ki bayağı eğlenceliydi böyle uyanmak. Hele hele bütün bir şehir olarak hapishanede olduğumuz bir günü, 1 mayıs'ı yaşadığımız düşünülürse...Kendimize teselli, mutluluk kaynağı yaratma çabalarında sefil bireyleriz işte. 

" nyc, g.g., lokantalar, çakal ruslar, bir o kadar çakal olmaya çalışan türkler, bir anda arnavutköy'den denize giriş, hatta minik tekneden denize atlayış, dalgalı ve soğuk marmara denizi, karşı taraftaki eski istanbul'un güzel eski ahşap evleri. "

P.S. Şahane rüyamdan, şahane bireysel mutluluklardan ayrı olarak günün anlam ve önemine kendimce değinmeden edemeyeceğim galiba: "çirkinsiniz. kötüsünüz. insanlarda saygı değil nefret yaratıyorsunuz. ama bir gün her şeyin bittiği gibi bu da bitecek. işte o zaman yenilen o hurmaların çıkışı acı olacak." 

P.S. (2) Puffff..Asıl sıfatı eklemeyi unutmuşum. Her şeyden öte çirkinliği mirkinliği bir kenara attım ama asıl "korkaksınız". Hem de öyle böyle değil.  Anneannemin dediği gibi demek ki bizim bilmediğimiz ama sizin bildiğiniz o kadar büyük kötülükler yapmışsınız ki bu kadar korkuyorsunuz..."

Sosyal mesajımı da verdikten sonra keyfime geri dönebilirim. Kısa bir sonra gelecek olduğuna emin olduğum iç karartıcı habere kadar...

No comments: