Wednesday, April 1, 2015

Türkiye= Epic Fail

Yalan değil, bu sınırlar içerisinde yaşayıp da mutluluğa erişmek hiç öyle kolay değil. Hatta sanırsın bazılarına mutluluk hepten yasak, onlara mutluluk hiç uğramayacak gibi çizilmiş. 

Şaka gibi karanlık, simsiyah bir günün ardından yine hayat. Yine devam. Yine bir çaba, bir uğraşı içerisinde yaşanacak günler yıllar. Ne o, hayatımızı yaşıyoruz. Ulan, hayatın içine edilmiş, toplamaktan ben tükendim, dağıtanlar pisletenler içine edenler yorulmadı. Ama doğru, kötülük besler, dinç tutar. Bir tek yüzde çakıyor. Tarifi zor bir şekilde insanın yüzünden içindeki kötülük hemen belli oluyor, kendini gösteriyor. İçleri kötü ama renkleri doğuştan ak olanların yüzleri nasıl da çirkinleşiyor, kararıyor...Ne yapsa boş, aydınlık bir yüz uğramıyor bir daha hanelerine.

Büyük çöküşün adres tarifi için dünyayı gezip görmeye gerek yok. Adres belli, paralel meridyen çoktan kitaplara geçmiş. Kafayı pencereden uzatmak kafi. Her şeyi ile epic fail. Yenisi eskisi farketmez, tam anlamıyla epic fail. Hele hele insanı ile duble epic fail. Hem çirkin, hem kötü, hem siyah hem mutsuz hem saldırgan hem cahil. 

Ama yine de inadım inat! İnadına keyifle, dolu dolu gür kahkahalarla gülmek en güzel nanik. 

P.S. Ulan bütün bir ülkenin elektriğinin kesilmesi ne demek? Kaçıncı yüzyıldayız? Nelerin peşindesiniz?  Sonrakinde kepazelik? Kim kimi kandırıyor bebeğim ya? 

No comments: