Sunday, December 26, 2010

Never on sunday # 9


çok içimden gelerek toplamayı düşünmüştüm herkesi, yılbaşı öncesi, "bitsin gitsin bu yıl" diye, iyi ki de yapmışım, iyi ki de herkes gelmiş, iyi ki de kimse caymamış, iyi ki de hepimiz berabermişsiz.

"yemek yetecek mi o kadar insana ?" sorularına "yemek yok ki peynir şarküteri içki var, yetmezse de dışardan bir şeyler söyleriz" cevapları, hazırlık, kadim dostum sekvotka'nın telefonda konuşmamızdan sonra boynunda kendisine pek bir yakışan "kravat ile" gelmesi, tam kadro fantastik 4'lü, julius sezar t., çirkin ama karizmatik erkek b., sevdiğimiz insan kool şahsiyet k., karla kaplı londra'dan nihayet dönen gey kapılım z., yeni sinemacılardan i.b., susmak bilmeyen sesi ile dağları inleten t. ve tabii pornstar v. ile leopard lover g. ile cidden güzel bir gece, keyifli bir gece, mutlu gece deyip kırılan kristal bardakları, herkese yeten herkesi doyuran peynir çeşitlerini, pastırmaları, domuz salamlarını, içkileri, haribo'ları, lindt çikolataları, foi gras'ları, böğürülerek yapılan konuşmaları saymıyorum. sonucu güzel ve keyifli olan bir olayda ufak teferruatların gereği yok.

p.s. sekvotka'nın deyimiyle üzerimdeki "şahika" kazağım ile 50'lı yılların pin-up kızları gibiydim (sütyenden sebepli, benden değil).

p.s. (2) bir aydır "küs" olduğumuz eski sevgilim b. ile barıştık. yüzyüze. vino bardağı getirmiş bana. hani şu şarabı en çok içmeyi sevdiklerimden, küçük olanlardan. bir de o kadar komiktik ki... mahallede hep beraber oynayan ama ara sıra küsen 2 gerizekalı çocuk gibiyiz .

p.s. (3) "lelelele" nedir diye merak ediyorum ki gördüm yakından. t. sağolsun böğürerek hem söyeyip hem oynadığı için biz de yandaki "diğer taraf"a yolcu hasta kadın da duydu, öğrendi.

p.s. (4) muhtemelen ev sahibi olmanin getirdiği ile epey az içip epey az yesem de ertesi günkü "reflü ve safra çıkartmaları"na engel olamadım. sabah 8 den öğlene kadar her saat başı safra. belki bir şey yiyip içmediğim için çok acı çekmedim ama yine de kusmanın kendisin ve safranın verdiği acı yetiyordu. bir de üzerine 6 saatlik elektrik kesintisi ile eklenince sadece yatmakla geçen bir pazar oldu. whatever. dün gece güzeldi, fantastik derecede hem de o yüzden sorun yok.

No comments: