Wednesday, November 28, 2007

P.S. XII

* Dün geldi, kuruldu. Beyaz. 13,5. İnanılmaz güzel, inanılmaz eğlenceli. Ayrıca pıt diye bağlanıyor, hiç öyle diğer laptoplar gibi aramakla filan uğraşılmıyor. Tuşlarına pıt pıt basıyorsun, pıt pıt açılıyor önünde şekiller. Tamam anladık farklı bir sistem ama ben bile dün gece kendi kendime biraz çözdüm (tabii kılavuzunu okumaya üşendiğim için el yordamıyla yapıyoruz bazı şeyleri ama oluyor valla), hem L.C. de bana hızlandırılmış kurs verecek. Kısacası çok da güzel, pek de güzel.

* Kıro zevkleri olan bir insan olarak ben bugün kolumda bir charm bracelet denilen şey ile dolaşıyorum. Dolaştıkça ses çıkıyor, o şıkır şıkır ses çıktıkça ben daha çok eğleniyorum. Kısacası çok da güzel, pek de güzel.

* Nedir bugünkü durum? Keyifli miyim, neyim?

* Dün ekrana bakamadığım son dakikalarda gözümü araladığım anda tribünlerde gördüğüm Clive Owen heyecandan sıkışan yüreğimi biraz olsun şenlendirdi. Seviyoruz kendisini. Öyle güzel bir adam da değil aslında da var bir şey işte. Ayrıca futbol seven ingiliz, tamamdır. Acaba hangi takımı tutuyor (hayret, bu arada sekvotka'dan dün gece dalga geçmek için telefon gelmedi. allah allah!)?

* Yemek yapan karşı cins seviyoruz, yaptıklarını yiyoruz, yedikçe şişiyoruz bir itirazımız yok da acaba hepsi yemek yaptıktan sonra mutfağı dağınık mı bırakıyor?

* 10 gün. Sadece 10 gün kaldı. Üşür müyüm acaba tepede? Kesin. Ve yine kesin zibidi gibi çıkarım ben evden.

No comments: