Friday, November 16, 2007

Cuma eğlencesi

Midemin ağrıdığı, halen sancılarımın devam ettiği şu yağmurlu cuma gününde keskin eleştirilerime devam edeyim de neşeme neşe katılsın.

Şimdi şu bebek yüzlü küçük rus kızdan başlayayım. Fakirliğin üst sınırlarında yaşarken keşfediliyor genç yaşında -ki hâlâ genç kendisi- ve İngiltere'nin en ünlü, en asil, en zengin ailelerinden birinin oğlu ile izdivaç yapıyor. Yapsın, bir itirazımız yok da birisi giyinmeyi öğretsin! Yani o kadar para pul var zevk yok. Şu giydiği ne ya? Valentino Haute Couture imzalı bir elbise olsa da kendileri ne yazık ki püsküllü pembe bir lamba görünümünde.

Öyle bebeksi bir ifadeye değil de daha karakteristik bir alımı olan Jacquetta Wheeler elbisesinin çok seksi bel aralığı ile daha bir klas duruyor püsküllü lambaya nazaran. Elbise de galiba YSL, emin olamadım şimdi.

Ve son nokta. İnsanın modacı olması zevkli olmasını gerektirmiyor galiba. Yani adam şu kıyafetin ne, karının kıyafeti ne, ne yapmaya çalıştınız siz o acayip kovboy vari kılıklarla? O çizmeler, o garip deri gibi duranlar nedir? Hiç anlamıyorum anlamak da istemiyorum.

Budur cuma eğlencesi. Erken de giderim bugün, dükkanı kapatırım.

Seçtim hangisini alacağımı, belli olmaz never on sunday post'u ile geri dönebilirim.

No comments: