Thursday, November 8, 2007

P.S. X....

* Futboldan çok anladığımı düşünmediğim (ya da öyle gözükmesini istediğim) için futbol yazarlarını da takip etmiyorum, sıkılıyorum, kim kimdir diye de pek ilgilenmiyorum hele entellektüel içerikli olanlar beni benden alıyor demeliyim. Ancak dün bir reklam gördüm ve gerçekten inanamadım. Juan Kaan. Kim bu ya? Hani lakap seviyoruz, kimine çok yakışanlar oluyor ama bu Juan nedir? Tabii kendisi hispanik kökenli ise benim cehaletim kusura bakmasın ama bir insan kendisine bu ismi seçip yazılar yazar mı? Yazsa da ciddiye alınır mı? Ayrıca hispanik bir isim seçecekse Juan olmasın mümkünse, daha karizmatik bir sürü hispanik isim var ama Juan ne yazik ki çok "Zenginler de Ağlar" tadındaki telenovelas tınılı. "Juaaannnn! arabanın kapısını aç" diyesi var insanın bu ismi duydukça.

* Geçen gece R. demişti "girer girmez farkettim, gözüme çarptı resmen" diye. Haklı. Devam da ediyor. Sabah da T. sordu "hala pamela anderson gibi misin" diye. O sırada kahve içiyordum narin laptop'un üzerine fışkırmasına ramak kaldı diyebilirim, yani o kadar güldümmm. Bekliyoruz, elden bir şey gelmiyor.

* Burası -15 derece herhalde. Şehirde hava çok güzel iken burası nasıl oluyor da bu kadar soğuk olabiliyor bilmiyorum. Sanki 50'li yıllarda kurtların baskınına uğradığı Levent'inde oturuyoruz. Feci soğuk. Peki ben uygun giyindim mi? Tabii ki hayır. Yine bir zibidi çıkış oldu evden. Zaten Pamela olduğum için de sığmıyorum kıyafetlere, öyle de bir durum var.

No comments: