Thursday, November 22, 2007

Parizyen süper ince

Zamanında biz çocukken Parizyen Süper İnce diye çoraplar vardı ki hâlâ var sanırım, reklamlarında türk erkeğinin uzun dönem fantazi unsuru olan gerçek adını unuttuğum ama dizideki adı Sam olan sarışın kadın oynuyordu. Hani hoş, güzel de, sıradandı işte. Hatırlayalım bu arada sıradan güzellere ne diyorduk "renkleri güzel".

whatever...

Ben süper inceci kızlardan değilimdir. Bazıları öyledir ama ben hiç beceremem hemen kaçarlar filan (ilginç bir şekilde süper ince bas-jartière ile öyle olmuyor ama bunlarda oluyor). Velhasıl bu sabah da aynı şey oldu, kaşla göz arası hiç anlamadığım bir anda kaçıverdi (miş) ve bir anda toplantıdan toplantıya koşarken farkettim. Hemen müthiş bir manevra ile o çorabı aynen London kızlarının yaptığı elbisenin altında çıplak tenin gözükeceği şekilde çizmenin üzerinde biraz gözükecek şekilde kestim. Durumu kurtarmak için. Ama çok da fena olmadı. Soğuk ama London kızları üşümüyorsa biz de üşümüyoruzzz.

P.S. J.R.cığım da "bana 2 beden siyah süper ince çorap alır mısın?" ricamı kırmayıp yine masamın üzerine bırakmış. Aldım baktım hiç fena değil gerçekten bu işlerden anlayan karşı cinsi seviyorum.

No comments: