Wednesday, November 14, 2007

Kutulara çizik atma zamanı gelmiştir.

Yılın sonlarına yaklaştıkça anket zamanı gelmiş demektir. Dergiler, gazeteler ve televizyonlarda anket üzerine ankettir, yok "en güzel araba, en güzel kadın, en yakışıklı erkek, en zengin şarkıcı" vs vs vs...


Az önce fani people dünyasından uzak kalmamak için sayfalarını tıkladığım derginin sayfalarında gördüm ki geleneksel "yaşayan en seksi erkek" anketinin bu yılki birincisi hiçbir zaman bir çekicilik göremediğim Matt Damon, ikincisi ağlak ve vik vik doktor rolündeki eskinin gençlik filmlerinin çirkin oyuncusu Patrick Demsey, üçüncüsünü tanımıyorum bile. Güzeller güzeli insan Brad Pitt bu evlere şenlik üçlüden sonra geliyor, arkasındakileri geçiyorum taa en sonlarda da Justin var çıtır haliyle.


Bu beğeni mevzusunu çözemedim gitti. Tamam, zevkler ve renkler tartışılmaz, herkes birbirinden farklı hatta benim hiç beklenmedik kıro zevklerim var, kabul ediyorum ama böyle de değil hani. Akıl var mantık var, asıl göz nizan var şu dünyada. Listede James Gandolfini'nin (a.k.a. Tony Soprano) olmamasını anladık, neticede kendisi herkese hitap etmeyen bir tip olabilir de bir Clive Owen, bir Benicio Del Toro, bir Jude Law (ki beğenmem ama listede olmaması garip), bir Sean Penn neden olmaz?


Neticede zevksiz millet şu amerikalılar. Bir kez daha görmüş olduk. Bunların Vogue dergisi de bir gariptir. Başında bilindiği üzere efsanevi kadın Anna Wintour var da sonuç ortada işte. Vogue UK'dir, şaşmamak lazım.


P.S. Derginin gelecek haftaki sayısında da yaşayan en seksi kadınlar anketinin sonuçları çıkar.

No comments: