Wednesday, January 9, 2008

Uçan tekme

Hazır Sekvotka 'ya uçan tekmemi sevgilerimle imzalı şekilde göndermişken gördüğüm en güzel uçan tekmenin resmini koyayım.

Az önce Roll'da yeni yetme rock gruplarının röportajını okurken hatırladım kendisini. Hatırlayınca yine az önce gerçekleşen mesajlaşmanın konusuna tam oturdu, yazmak, koymak farz oldu.

Röportajdaki çocuklar ona "kral" diyorlar, hatta "kalkık yakalı kral", öyle olsun. Kooldur, Marsilyalı'dır, güneyliler gibi konuşur, öyle yaşar, kavga eder. Seviyoruz kendisini. Çirkin ama karizmatik erkekler listesindedir. Buraya Galatasaray ile maça gelmemiş miydi? Yoksa bir dolu laf edip kendisi gelmemiş miydi? O takımlı olmadığım için bilemeyeceğim ama o maça F.A. gitmişti, onu doğru hatırlıyorum.

whatever...

Gömleğin, tişörtün kalkık yakası, kapüşon bayıldığım şeylerdir. Giyerim de yaparım da. Giydikleri polo tişörtün yakasını kaldıran karşı cins de genelde İtalyanlardır ya da California'lı. Bizim buradakiler pek yapmaz, çekinirler, kös kös giyinip çıkarlar. Ama her şey bir yana Kral'ı seviyoruz...Nokta.

Roll bitti, Vogue'a geçebiliriz, yarınki post da oradan çıkar.

No comments: