Thursday, January 24, 2008

Gece kulübü galeri olursa?

Başlıktaki sorunun cevabı olmaz elbette, bu ne perhiz bu ne lahana turşusudur ancak bazı ilişkiler bazı dengeler söz konusu olduğu için gidilir, gözükülür, sohbet edilir.

Ancak bu gece kulübü her haftasonu yanılmaya gidilen yer olunca tabii komik durumlar, komik anlar yaşanmıyor da değil elbette. İş çıkışı gidildiği için üzerimdeki kıyafete barmenlerin inanamaması (bu arada öyle plaza insanı olmadığım için gece giydiğim ile gündüz giydiğim arasında öyle çok büyük bir fark yoktur. makyaj olarak tamam, geceleri bedroom eyes ama gündüzleri de demi-bedroom eyes dersem çok da abartmış olmam. ama çocukların tepkilerini gören de sanki her akşam tuvaletle geliyorum sanır. altı üstü üşüdüğüm için pantalon üzerine de boynumdan dökülen bir kazak. hayır düşündüm de sonra ben mi şuursuzca giyinip çıkıyorum geceleri de millet şok geçirdi).

whatever.. benim için artık mahallenin kulübü olan mekanda fotoğraf sergisi "yani" idi, gitsem de olur gitmesem de olurdu ama işte ilişkiler, Efsane, vs...Kulüp kulüp olsun başka şey olmasın!

No comments: