Thursday, May 10, 2007

Celebration, part I



Malum büyük gün olduğu için A. ailesi hep beraber kutladı. Cumartesi akşamı ise bizim 4'lü ve diğer çekirdek grubun dahil olduğu ikinci parti var (gecenin yemek sonrası bir program var ki, çekirdek mekirdek yalan olur, dünya gelir oraya)

Bizde genelde aile içi yemeklerde, kutlamalarda genelde hep bilinen yerlere, mekanlara gidilir. Ve bu mekanlardan biri de Changa'dır. Sahiplerini pek severiz, yemeklerini severiz, mekanı, servisi severiz, kısacası sevdiğimiz mekanlardandır.

Yıllardır gitmemize, artık "30" dememe rağmen sahiplerinin gözünde resmen küçük kız çocuğuyum. Her türlü şekilde uğraşılan, kızdırılmaya çalışılanım ama bu gerçek bir samimiyetin göstergesi. Bugün yine kendimi şanslı ve zengin hissettiğim günlerdendi. Detaylandırmayacağım ama biliyorum ki birbirlerimizin hayatları için bir şeyler ifade ediyoruz ve bu güven duygusu benim için birçok şeyi arkaya atabileğim durumdur, gerisini de önemsemem.

P.S. Kadim dostum Sekvotka yanımda değil ve cumartesi de olamayacak ama şahsıma Berlin'den şampanya patlatmış, aradı "bak Madonna çalıyor, içiyorum şampanyayı şerefine" diye.

P.S. (2) Lapsus Clavis doğum günü komikliğine bana bugün frozen ısmarladı ancak şımarık doğum günü çocuğu olan ben neredeyse bütün frozeni gülmekten "çok kool kız" imajimi yerle bir ederek, yerlere döktüm, kamışı damağıma sapladım, gülmekten neredeyse nefes alamıyordum.

P.S. (3) Koku, kokunun tendeki etkisi diye boşuna demiyorum. Lapsus Clavis'in "sana doğum günü hediyem yakışıklı erkek-arkadaşı" diye çağırdığı arkadaşı, şöyle bir kokladı , ardından Changa'nın sahiplerinden Tarık "güzel durmuş bu koku sende" dedi. Yorumsuz kaldım, dileğim üretiminin hiç durdurulmaması.

P.S. (4) Pastanın üzerinde gelen 3 adet yıldız mum şahaneydi. Şampanya zaten mutluluk vericiydi, anlatmıyorum dahi.

1 comment:

hmm said...

frozenlar kurban olsun sana...
hediyeni de aldim, bakalim begenecek misin :)
L.C.