Tuesday, March 17, 2009

Roman'nın oyun bahçesi


Daha geçen gece söylüyordum ki ben Abramovich' i beğeniyorum diye dün ingiliz basınında karşıma çıktı. Yalnız resim biraz ilginç. Chelsea takımı'nın stadında kendine ait locası yani Abramovich'in oyun bahçesi yanında 20lerinin ortasına gelmiş sevgilisi manken Daria bir şey ve de yaşı 20'ye bile ulaşmamış ingiliz Harry Potter karakteri aktris Emma bir şey.
Herhalde maçı seyrediyorlar, kızın da eline koluna bakılırsa yorum yapıyor galiba, Harry Potter'ın küçük aşkı da şöyle garip bir bakış atmış Daria'ya. Bence o kadar paraya o kadar şöhrete daha güzel bir manken ile beraber olabilirdi ama karşı cinsin kadın zevki başka ve bizim için pek anlaşılmaz bir şey (kız güzel işte; mavi gözlü, uzun ince ama o kadar, renklerinin güzelliği ile kalmış. var bizde çok böyle renkleri güzel kızlar, egeli filan olanlar gayet daria tadında. ama işte...).
whatever...
Kızıl sarışın renklerindeki sakallı Roman Abramovich locasında biraz yaşlı da kalsa ('66'lıymış) tamamdır. Ne de olsa onun oyun bahçesi, para da onun, takım da onun. Ayrıca kendisinin önümüzdeki günlerde başlayacak olan Hamursuz Bayramı'nı da kutlarım. Happy Pesach Roman!
P.S. acaba nisan'da londra'ya gittiğimde chelsea'nın önünde çadır mı kursam, hamursuz mu dağıtsam..?

No comments: