Thursday, March 12, 2009

Maçın en heyecanlı yeri


Çok sevdiğim Saint Benoit sıra arkadaşım az gördüğüm ama kadim dostum olan B.İ. ile Çarşı'daki Hasbi derken, sevimsiz Manchester United'ın ardından gelen muhteşem Roma-Arsenal maçı derken, rakı derken, gidelim diye televizyonun kapatılması derken, Totti derken hala yatamıyorum. Sanki spor yazarıyım sanki benden haber bekleyen var, futbol yorumlarımı okuyan hayran kitlem var. Manasız ama insan sevince ve de takılınca böyle oluyor. Penaltılara kaldı. Birazdan herhalde heyecandan bakamayacağım. Elbette Totti'ciğim kazansın isterim. Her ne kadar renkleri sarı kırmızı olsa da seviyorum ne yapayım.

P.S. pis gs'lı olan b.i. de "göreceksin bütün kadıköy sarı-kırmızı olacak" diye diye beynimi yedi bütün gece (ya yemin ediyorum, teker teker gelsenize). diğer okul anılarının dışında.yani saint joseph'lileri dövmemiz, saint michel'in müdürünü dövmemiz, bizim müdürden azar işitmemiz dışında.

P.S (2) magda'nın dediğine göre totti ilk yarı birini tekmelemiş. çok ciddiyim totti'nin tekmelediği olmak istiyorum, o kadar beğeniyorum.

P.S.(3) herhalde bakamayacağım penaltılara....

No comments: