Thursday, August 29, 2013

P.S. # 6

Gerçekten de koskoca bir hafta sanki hiçbir şey yokmuşcasına, yaşanmamışcasına geçmiş gitmiş. Farkına dahi varmamış, dikkat etmemişim. Oysa life is life ve bir sürü bir şey oluyor, yaşanıyor. Bizde de başka yerlerde hayatlarda da.

p.s. monica bellucci ile vincent cassell ayrılmış. gerçekten de scoop bu olsa gerek. tam da ben kendisini ne kadar beğendiğimi o ise "artık yaşlı ama olur yine de" demişken...

p.s. (2) çok pek çok özlediğim fuket 'e öncelikle kavuşup, buluşup arka arkaya 3-4 duvel ile erken vakit sarhoş olmam ise resmen bomba. ama artık böyle galiba. kim ile konuşsam bunun çok normal olduğunu söylüyor. ama daha da eğlencelisi 45 derece sıcakta zübeyir 'e gidip de dört duble gelen # 8 ile sarhoş vaziyete buluşmak oldu. bayılıyorum böyle komikliklere, hele hele karşı cinsin iyice oğlan çocuğu hallerine.

p.s. (3) furi ' nin o çok güldüğümüz "e mudo'da var" lafına, fuket ile buluşup da buddha'ma kavuşunca daha bir güldüm. ama olsun bu anavatanından geliyor, daha bir şahane daha bir gerçek.
      

No comments: