Friday, October 17, 2008

Cuma eğlencesi # 26

Çok komik ve çok eğlenceli bir resim. Hamile bir Naomi Watts ve adını unuttuğum sevgilisi. Yer New York sokakları ve altlarında vespa çok kool bir şekilde dolaşıyorlar. Kesinlikle yapmak istediğim. Evet, şu kare bana gayet uygun. Çalışmalara başlayayım artık.
Yüce şahsiyet Madonna tam da kocasından ayrıldığı haberini doğrulamışken kendi filminin galasına katıldı. Elbisesi güzel de öyle matah değil bence. Ayrıca facelift'i ne yazık ki işe yaramadı bence. Çok gergin çok pürüzsüz duruyor ki değil 50 yaşındaki bir insanın 25 yaşındaki gibi bile durmuyor. Sanki çocuk cildi gibi. Ama garip olmuş yaşı, bedeni, gözlerinin yaşamış ifadesi ile. Ama seviyoruz kendisini o başka.
Filmin galasındaki Madonna dostlarından manken Erin Wasson. Ayakkabıları hariç gayet güzel bence. Uzun ince bir de göğüssüz olunca giyilip klas bir sansasyon yaratacak bir kılık. Saten doku itibariyle zaten hoş bir duygu veriyor insana, bir de sanki üzerinde bir şey yokmuş bir kıyafet daha da eğlenceli.
Kim bilmiyorum ama eteğine bayıldım. Bulup almak istiyorum o kadar dore seven beğenen bir insanım. Ha aldım giydim çıktım nereye gideceğim? Yan'a mı, Roxy'e mi, Şamdan'a mı, Cristal'e mi? Hepsine aynı gece gitsem kaç yazar? Hepsi ehvenişer, hepsi ortalama mekanlar, hiçbiri "aman yarabbim burası nedir böyle" dedirten bir yer değil. O yüzden başka yaşamlar olması lazım, başka şehirler başka mekanlar gerekiyor.
Vogue insanları bir arada. Normal kıyafetler öyle ahım şahım değil ama Anna Wintour'un giydiği nedir? O çizmeler nedir ( bu arada sivri burun ayakkabının geri geldiğini net bir şekilde görüyoruz ki benim için hiç gitmemişti) ? Elbise de pek olmamış ebruli desenler karmakarışık filan. Sıkıcı bence.

Güzeller güzeli Hana Soukupova geri dönmüş (güzeller güzeli de bazen o kadar beğenmiyorum. fazla sıradan fazla bebek yüzlü geliyor ama diz kapakları zaten efsanevi). Elbisesi bacaklarının tüm güzelliğiyle çıkartmış ama elbise o kadar güzel değil. Transparan kumaş olmamış ama Hana'da iyidir, çantası filan tamamdır. Bitti gitti bu eğlence de.

No comments: